20 Čvn 2011

Ovládání kalendáře

Vložil/a: admin | V kategorii: Různé |
avatar


Ahoj, pokud chcete do kalendáře vložit pozvánku na vaši akci, musíte být bohové žel registrování v systému stránek. Klikněte na přidat události a pokračujte registrací. Jakmile se registrujete získáte ihned neomezený přístup ke kalendáři.
K zadání akce stačí levým tlačítkem myši označit v kalendáři dny kdy se akce má odehrávat. (Označit v systému stránky nikoliv přímo na veřejné stránce kalendáře.) Své akce můžete kdykoliv později libovolně editovat.

A)Věnujte prosím pozornost správnému zadání adresy, pokud ke jménu ulice zadáte i číslo domu, google maps si jej sami najdou a zobrazí přesné místo Conání.

B)Adresu svých stránek zadejte i s http://



Pokud máte jakékoliv připomínky a žádosti ke kalendáři,
neváhejte nám napsat:

    Vaše jméno (vyžadováno)

    Váš email (vyžadováno)

    Předmět

    Vaše zpráva

    captcha

    Líbí se mi:
    Sdílej:

    3 Odpověď na “Ovládání kalendáře”

    1. avatar Hurvi Říká:

      Ahojte,
      neplánujete nejaký widget, pomocou ktorého by mohli iné stránky robiť náhľad kalendára conov (samozrejme s odkazom na vašu stránku)?
      Inak odporúčam prechod na https 😉

    2. avatar Entony Říká:

      Jop, kalendář jde vložit i na jiné stránky 🙂 jsme přímo zdrojováni na tolkien.cz, babylon5.sk a vanili.cz , aspoň teda o čem vím 😀 kod k vložení kalendáře najdeš u ikonek, ale jinak s dalšími úpravami moc počítat nelze páč jsem na to teď sám, a autor systému kalendáře se na další vývoj vybodnul.

    3. avatar Entony Říká:

      http://www.fantazeen.bluefile.cz/propagace-conoveho-kalendare/

    Odpovědět