5 Led 2012

2012: Co nás čeká na filmovém plátně

Vložil/a: Jutwen | V kategorii: Pozvánky |
avatar

Jeden za všechny, všichni za Ameriku! (Avengers) Zdroj: www.moviezone.cz

Vážení a milí spolufantazáci a spolufantazačky,

dovolte mi, abych Vás v pátý den roku 2012 co nejsrdečněji pozdravila s přáním, aby byl tento rok pro nás všechny šťastný a úspěšný.

Ohlédnutí se za uplynulými dvanácti měsíci nemohu začít jinak než připomenutím netrpělivého očekávání traileru k filmu Hobbit. Když jsme se ho v posledních dnech roku 2011 dočkali, naše naděje se převážně upnuly k filmu samotnému.

Letos se na filmových plátnech objeví dva temní rytíři: Darth Vader... Zdroj: www.sodahead.com

Rok 2012 bude na poli filmu přát i prý donedávna téměř mrtvému žánru (pouze cituji redaktora www.moviezone.cz), sci-fi. „Stvořitel Vetřelce Ridley Scott se ještě jednou vydá do vesmíru… tentokrát však půjdeme úplně na začátek“, k Prométheovi, který bude mít premiéru na začátku června. Další sci-fi návrat se odehraje už v únoru, kdy se na plátnech objeví Skrytá hrozba z cyklu Star Wars.

...a Batman. Zdroj: www.comixzone.cz


Na pomezí fantastiky, sci-fi a akčního super-hyper-testosteron-story se pohybuje film Avengers , v němž se bok po boku vydají zachraňovat svět a přilehlé příslušenství téměř všichni známí hrdinové Hulkem počínaje a v minulém roce se na plátně objevivším Captainem Americou konče. A to vše už na počátku května. A aby to Batmanovi nebylo líto, na konci července nám dá vědět, že Temný rytíř povstal, a to teprve bude jízda.

Kromě toho nás po sedm let staré Kletbě bratří Grimmů čeká další pohádkové drsňárny. Předloha obou filmů pochází shodou okolností z pera německých bratrů pohádkářů, jejichž příběhy jsou známé svou krutostí, takže se v březnovém filmu Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic a ve Sněhurce a lovci na konci května máme na co těšit.

Krutopřísná královna ze Sněhurky a lovce. Zdroj: www.moviezone.cz

Zdroje: www.moviezone.cz
www.mfantasy.cz









DISKUSE:
Entony Skřet:
Vrrrrrrrrrrrrrrrrr 😀 donedávna teměř mrtvý žánr sci-fi? asi bych tomu redaktoru movie zone nacpal něco někam 😀 mozná vlkodlaka v trenýrkách do chřtánu 😀 PS: klasické sci-fi na hvězdných lodích je mé oblébené 🙂

Entony Skřet: No ale pořádné klasické scifko s hvezdnými lodemi a dobrodružnou cestou tam kam se človek ještě nevydal bych docela ocenil 😀

Ivo Bonhart Nepeřil: Máš tam Promethea…O:-)

Ivo Bonhart Nepeřil: Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic… 😀 😀 Začínám se bát, jako co skončí jednoho dne Popelka… 😀

Thorin Pavéza: Dodal bych ještě určitě Iron Sky http://www.youtube.com/watch?v=4lJAw_BtM2g a ještě bych rád připoměl Immortals http://www.youtube.com/watch?v=7VdONYkKFmQ, je to sice od těch samejch jako 300, ale u bohů se nesmyslný komba promíjejí 🙂 A je toho ještě mnohem víc zajímavýho,jen so nepamatuju názvy …

Líbí se mi:
Sdílej:

Odpovědět